Menu
A+ A A-

Διαφήμιση στα Social Media

Τα κοινωνικά μέσα (Social Media) αποτελούν συνδυασμό της τεχνολογίας, της διαδικτυακής κοινωνικοποίησης και της πληροφορίας (κείμενο, ήχος, video και φωτογραφίες).

Τα Social Media εκπροσωπούνται μέσα από διάφορες τεχνολογικές πλατφόρμες:

Social Networks (Facebook, Twitter, LinkedIn)
Blogs
Wikis
Podcasts
RSS
Social Bookmarking (Digg, Del.icio.us, Reddit)
Video Sharing (YouTube, Picasa, Flickr, Panoramio)

Η προώθηση στα social media (Social Media Optimization) είναι η επόμενη φυσική εξέλιξη της κάθε εταιρείας που αντιλαμβάνεται τη δύναμη και την επιρροή του Διαδικτύου.

Η εξάπλωση του internet έχει αυξήσει τον ανταγωνισμό με αποτέλεσμα να έχει γίνει πλέον αναγκαία η αξιοποίηση των δυνατοτήτων προώθησης που προσφέρουν τα social media (Social Media Marketing) .

Η ανάπτυξη του Brand name μας μέσω της ενεργητικής τοποθέτησης στα Social Media, είναι ένα βασικά Στοιχεία του marketing . Η συμπεριφορά των online καταναλωτών αλλάζει με ταχείς ρυθμούς.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι της κατεύθυνσης κυκλοφορίας σε ιστοσελίδες σας θα είναι με την πάροδο του χρόνου λιγότερο αποτελεσματικές. Θα πρέπει να εμφανίζεστε σε σημεία που οι καταναλωτές σας περνούν τις περισσότερες online ώρες τους. Είναι σημαντικό να υπάρξει παρουσία της επιχείρησης σας μέσω των πολλών διαθέσιμων κοινωνικών καναλιών για να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη της επισκεψιμότητας του website. Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, η δικτύωση θα είναι η δεύτερη πιο δημοφιλές δραστηριότητα εντός των επομένων τριών ετών, προσπερνώντας τις αγοράς / ψώνια και υπερβαίνοντας τις επικοινωνίες και τα παραδοσιακά μέσα ψυχαγωγίας.

Στην ίρις Δημιουργία γνωρίζουμε πως να εκμεταλλευόμαστε τις δυνατότητες της διαδικτυακής διαφήμισης στα social media. Χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες πλατφόρμες ανάλογα με το είδος της επιχείρησης σας ώστε να επιτύχουμε την ενίσχυση του brand name μέσω της "από στάμα σε στάμα" διαφήμισης και ταυτόχρονα προωθούμε τα website σας μέσω κατάλληλων link building στρατηγικών.

Διεύθυνση

Αγγελίδου 6
17561, Παλαιό Φάληρο
Αττική
Ελλάδα

Τηλέφωνα

+ 30 6944 261414
+ 30 6934 614332
+ 30 28970 22466
+ 44 78 6605 4001
+ 49 1762 9202683

Mail

stefanos@iris.net.gr

afroditi@iris.net.gr

View Stefanos Thomaidis's profile on LinkedIn

Ενδιαφέροντα

Επιπλέον περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας :)

Facebook Twitter Google+ RSS Dribbble Vimeo